Naslovna Sve vesti Niš Smenjen sekretar Skupštine Opštine Crveni Krst Danijela Milićević

Smenjen sekretar Skupštine Opštine Crveni Krst Danijela Milićević

2411
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 27.11.2017

Na inicijativu Predsednika Skupštine Opštine Crveni Krst, Zorana Stojkovića od prisutnih 18 odbornika ove Skupštine, 13 je bilo za njenu smenu, jedan odbornik protiv i četiri uzdržanih.

Predsednik Opštine Crveni Krst prof. dr. Miroslav Milutinović je rekao da su svi odbornici predstavnici političkih partija i da ovaj predlog nema stranačko odobrenje za smenu sekretara skupštine Opštine Crveni Krst. Takođe, Predsednik je rekao da se sa njim o ovoj odluci nije konsultovao Predsednik Skupštine Opštine Crveni Krst i da je predložio za novog sekretara skupštine jedinu pravnicu u Opštini koja je bila zadužena za izradu rešenja za jednokratne pomoći (socijalna davanja).

 

Predsednik Skupštine Crveni Krst Zoran Stojković je kao razlog naveo da je na prošloj sednici Danijela Milićević napustila sednicu samo zato što nije dobila reč. Takođe, Danijela Milićević, pored funkcije sekretara skupštine Gradske Opštine Crveni Krst, obavlja dužnosti predsednika nadzornog odbora u Objedinjenoj naplati i predsednika izborne opštinske komisije Gradske Opštine Crveni Krst. Poštovati odluku Srpske Naredne Stranke, jedan čovek-jedna funkcija i zbog nedoličnog ponašanja, predložio je smenu Sekretara Skupštine Danijelu Milićević.

 

Danijela Milićević kaže da nije postojao ni jedan valjani razlog za njeno razrešenje i da je ovo samovolja jednog čoveka. “Ja sam na ovoj funkciji već 7 godina i tu funkciju sam obavljala savesno i u skladu sa zakonom. Takodje, ova skupština je sazvana po hitnom postupku, čime je prekršen član zakona o sazivanju sednice po hitnom postupku. Nije dobijena odluka Gradskog Odbora Srpske Napredne Stranke, a ja sam isključivo radila u skladu sa zakonom.” – rekla je Danijela Milićević.

 

 

 

Poverenik Gradskog Odbora SNS-a Zvezdan Milovanović je rekao da nije dobijena saglasnost Gradskog Odbora za smenu Danijele Milićević.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde