Naslovna Kultura Izložba fotografija Dušana Ivanovića

Izložba fotografija Dušana Ivanovića

309
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 23.11.2017

Sama ideja izložbe je vezana za očuvanje fotografije kao printanog medija, potrebe za izlaganjem mladima koji ovim putem mogu da saznaju nesto više od mene na samoj izložbi. U narednom periodu će biti organizovano i predavanje na temu fotografije (emotivan pristup fotografiji i ostali aspekti o kojima se ne priča puno). Biće krajem januara u Deli prostoru, samo ne znam još uvek tačan datum, rekao je Dušan  Ivanović.

Diplomirao je žurnalistiku na Filozofskom fakultetu u Nišu, na temu fotografije. To je isto vredno pomena iz razloga sto se fotografiji ne daje dovoljno prostora na toj matičnoj grupi, a moralo bi, jer je fotografija medij broj 1 u svetu, rekao je za Gradski Portal 018 – Dušan  Ivanović

Ovo je njegova četvrta samostalna izložba fotografija. Izlagao je na kolektivnim izložbama u Srbiji, Bosni, Italiji i Velikoj Britaniji. Fotografije su mu objavljivali časopisi kao što su Refoto, Exclusive, Why Not i drugi. Fotografijom se bavi 8 godina, putovanja su usko vezana za ono što radi. Takođe se bavi i opremanjem enterijera printevima njegovih fotografija iz celog sveta.
Izložba fotografija Dušana Ivanovića 26.11 – 25.12
Biro kafeterija, Koste Stamenkovića 1.
* Izložba je prodajnog karaktera

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde