Naslovna Sve vesti Bela Palanka Izuzetna promocija Bele Palanke na sajmu turizma u Banja Luci

Izuzetna promocija Bele Palanke na sajmu turizma u Banja Luci

432
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 21.11.2017

180 izlagača iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i Republike Srpske na jesenjem sajmu turizma u Banja Luci, dočekano je na svečanom otvaranju od strane predstavnika Turističke organizacije Bele Palanke. Naime, u ceremoniji otvaranja sajma učestvovala je opština Bela Palanka, koju je na ovom sajmu predstavila turistička organizacija našeg mesta i Ustanova za kulturu ’’Remezijana’’.

Posetioci sajma uživali su u tradicionalnim igrama našeg kraja u izvođenju folklornog ansambla a probali su i specijalitete od belopalanačke paprike vrtke kao i našu banicu. ’’Izuzetna je čast otvoriti sajam u Banja Luci koji ima tradiciju dugu 21.godinu. Opština Bela Palanka je još jednom pokazala svoju izuzetnu organizovanost u promociji svojih potencijala i to je pozitivno ocenjeno od strane organizatora sajma. Želimo da na Danima Banice dočekamo turiste iz Republike Srpske i ovo je zaista dobar početak saradnje sa predstavnicima iz Banja Luke.’’- istakao je Goran Miljković, predsednik opštine.

’’Turistička organizacija predstavila je na ovom sajmu i kulturno-arheološko nalazište Remizijana u kojoj je živeo i stvarao Niketa Remezijanski, jedan od prvih episkopa koji je širio hrišćanstvo na ovim prostorima.Naš štand izazvao je veliko interesovanje ne samo posetilaca već i medija, što jeste dobar način za promociju.’’- istakao je Miloš Lilić, direktor Turističke organizacije Bele Palanke.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde