Naslovna Sve vesti Bela Palanka USPEŠNA ORGANIZACIJA I DOBRA POSEĆENOST TAKMIČENjA ’’IZAĐI MI NA TEGLU’’

USPEŠNA ORGANIZACIJA I DOBRA POSEĆENOST TAKMIČENjA ’’IZAĐI MI NA TEGLU’’

250
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 29.09.2017

Bela Palanka je pokazala još jednom da je dobar organizator i promoter svog mesta. Manifestacija koja se održava u okviru nacionalne kampanje ’’Izađi mi na teglu’’ okupila je u Beloj Palanci 15 ekipa koje su se nadmetale u pripremanju ajvara. Učesnici su dobili skoro sve što je bilo potrebno za pripremu ovog srpskog brenda i imali su već isprobane recepte i dobru volju.

’’Svaka manifestacija je prilika da promovišemo naše mesto i zadovoljan sam jer su to prepoznali i naši sugrađani koji su se odazvali u velikom broju. Bela Palanka je prošlogodišnji pobednik manifestacije i to svima nama daje još veću motivaciju da budemo jedinstveni i da još više radimo na unapređenju turističke ponude našeg mesta. ’’- rekao je Goran Miljković, predsednik opštine i predsednik OO Srpske napredne stranke, koji je zajedno sa direktorom Turističke organizacije Milošem Lilićem obišao sve učesnike i zanatlije.

’’Ovo je period kada smo aktivni na sajmovima i predstoji nam promocija Bele Palanke u Novom sadu i Beogradu. Po prvi predstavićemo manifestaciju ’’Dani banice’’ na sajmu u Banja Luci i odlučili smo se za ovaj korak jer su rezultati ankete Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija pokazali da veliki broj turista koji posećuje Srbiju dolazi iz BiH.’’- istakao je Miljković koji je dodao da se naredne godine očekuje veća posećenost tokom Dana banice, naročito turista iz susednih zemalja. Organizatori takmičenja su istakli da je Bela Palanka dobar domaćin manifestacije jer je uspela da organizuje i celodnevni kulturno- umetnički program za sve posetioce.

Ekipa Ustanove kulture ’’Remezijana’’ pobedila je na takmičenju ’’Izađi mi na teglu’’. Drugo mesto pripalo je ekipi ’’Crveni vrhovi’’, a treće mesto je zauzela ekipa ’’Poslovne domaćice’’.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde