Naslovna Kultura “Savršen kad ne treba” – nova knjiga nišlijke Vesne Zakonović Arežine

“Savršen kad ne treba” – nova knjiga nišlijke Vesne Zakonović Arežine

693
0
PODELI

Gradski portal 018 – 28.09.2017.

Ona je Vesna Zakonović-Arežina. Pisac po rođenju, novinar po opredeljenju. Uživa u svom poslu, kako radijskom, tako i ovom književnom. Osim što je odavno punoletna kada je novinarstvo u pitanju, par godina unazad ozbiljno se bavi i pisanjem. I bićemo pristrasni ( jer je poznajemo dovoljno dugo), pa ćemo reći da joj odlično ide.

Zbirka priča „Savršen kad ne treba“ je četvrta knjiga Vesne Zakonović Arežine, novinarke i voditeljke Radija S, popularne Keve Zakon.

I ovoga puta, teme  su odnosi između ljudi, savršene veze i one koje to nikako ne mogu da postanu, pogrešni izbori i stalna ljudska preispitivanja kada je odabir partnera u pitanju.

Kratkim rečenicama i smelim zaključcima, Vesna nas vodi kroz svet ljubavnih zapleta,a komentari  njenih čitalaca već nam potvrđuju da će „Savršen kad ne treba“ biti omiljena knjiga srpske publike ove jeseni.

Knjigu možete da kupite u DELFI knjižarama širom naše zemlje, u knjižarama Vulkan u Beogradu i Novom Sadu, a u  Nišu u knjižarama Lagune u Stop Shopu i centru grada u Voždovoj , kao i u knjižari Beopolis u Domu Omladine, takođe u glavnom gradu.

Postoji mogućnost naručivanja i na kućnu adresu, što je možda i najlakši način da dođete do svog primerka, a sve informacije naći ćete na Fejsbuku   i Instagramu #kevazakon kao i  na www.kevazakon.com, gde možete da pročitate neke od priča, kao i utiske publike.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde