Naslovna Društvo Predsednik Srbije u radnoj poseti Nišu

Predsednik Srbije u radnoj poseti Nišu

195
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 27.07.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra dolazi u radnu postu Nišu tokom koje će između ostalog potpisati ugovor za izgradnju fabrike Cumtobel. Vučić će prisustvovati i otvaranju pogona nemačke kopanije Leoni.

Prema programu posete predviđeno je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra odrzi sastanak sa predstavnicima kompanije ,,Cumtobel grup “ a potom će potpisati ugovor izmedju Vlade Srbije i te kompanije . Nakon toga biće postavljen kamen temeljac za izgradnju fabrike Cumtobel . Popodne će predsednik obići završne radove na rekonstrukciji Doma zdravlja Niš kao i izgradnji novog Kliničkog centra .

U večernjim satima planiran je obilazak radova na koridru 10, istočni krak , obilaznica oko Dimitrovgrada.U subotu 29. Jula predsednik će posetiti Pirot i u prepodnevnim casovima obići radove na rekonstrukciji škola u tom gradu. Nakon toga Vučić će prisustvovati i otvaranju pogona nemačke kopanije Leoni. Podsećamo da je nemačka fabrika Leoni koja prizvodi kablove za auto – industriju pogon u Nišu počela da gradi februara ove godine a postavljanju kamena temeljca prisustvovao je tada premijer Aleksandar Vučić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde