Naslovna Društvo Heroji na daskama koje život znače

Heroji na daskama koje život znače

118
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 10.05.2017

Premijera predstave “Heroji” biće održana u subotu, 13. maja u 20 časova u Narodnom pozorištu u Nišu. Ova edukativno-humanitarna predstava prikazuje nam život jedne savremene porodice čije dete dobija rak. Predstavom su obuhvaćeni svi realni problemi sa kojima se susreće veliki broj porodica na putu do izlečenja njihovog deteta.

Veliku ulogu u realizaciji projekta imaju upravo i deca koja su se izlečila, lekari, psiholozi i medicinske sestre sa hemato-onkološkog odeljenja, kao i NURDOR(Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) kome će biti doniran prikupljen novac od prodatih ulaznica i koji je namenjen za izgradnju i opremanje novog hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Omladinski volonterski projekat “Daske koje životom zrače” realizuje neformalna grupa “Tim mladih Fokus” uz podršku Resurs centra “Proaktiv” u okviru programa “Mladi su zakon” – Ministarstvo omladine i sporta.

Cena ulaznice je 150 dinara i možete je nabaviti na blagajni Narodnog pozorišta, kao i putem fejsbuk stranice Tim mladih Fokus – Niš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde